chattesider på nett

Resultater for chattesider på nett

Finnes det noen bra chatte side for folk på en alder av 13år?
Spørsmål og svar som ligner. Det jeg lurte på er om det finnes noen bra chatte side for 16.åringer? Finnes det lovlige chattesider for homofil ungdom på min alder? Finnes det en egen chatte side for ungdommer i alderen 13-18 år.
Hvor finnes de beste chattesidene? Data og Internett VG Nett Debatt.
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Søk i VG Nett Debatt. VG Nett Debatt Forbruker Data og Internett. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Registrer deg her. Registrer deg her! Link til innlegget.: Hurtiglenker: Siste 50 innlegg Fotball Premier League Politikk Norsk Backstage Data og Internett. Hvor finnes de beste chattesidene? Almo Innlegg: 104. Hvilke chattesider bruker dere oftest?
Tidligere vakt på Chat.no: Slik er virkeligheten på nett Aftenposten.
Politiet jobber tett med operatørene. Jeg tror mange av disse mennene synes det er spennende og uskyldig i og med at det kun skjer på nett og ikke på ekte, og at de neppe hadde tatt steget inn i virkeligheten hvis de fikk tilbudet.
Chat Sex og samfunn.
Det er helt trygt å snakke med oss, og du skal være sikker på at du får god hjelp til å finne svar på det du spør om. Alle som jobber på chat-tjenesten har minimum 3-årig høyere utdanning innen helsefag.
SOS-chat.
Dersom du ikke har lyst til å chatte med oss eller trenger å kontakte oss utenom åpningstiden på chat så finnes det også andre muligheter for samtale. Vi har en døgnåpen krisetelefon som det alltid er mulig å ringe til.
Kosekroken Gratis kontaktannonser og chat.
Chattesider på nett? Anonymforum Skravle Foreldreforum.
5 646 266 innlegg. Skrevet Juli 28, 2013. Kjeder vettet av meg, og aner ikke hva jeg skal finne på. Noen som kanskje har tips til noen chattesider på nett? Evt noen som vil skrive litt på skype eller noe?
Norsk chat uforpliktende prat på nett.
De vanlige datingstedene har sine egne chattesider nå, som for eksempel Sukker, Match og Møteplassen. Facebook sin chat er også populær se menyen for andre valg der du kan lese om nettdating. Chatting er mye som dating, men det føles litt mindre forpliktende å bare ha lyst å prate på nett, ikke noe mer.
Nettsnakk Bare gode samtaler.
På Nettsnakk har vi stor takhøyde og gjensidig respekt for hverandre. Vi forventer også at alle oppfører seg fint mot hverandre. Hvis du har problemer med registreringen så kan du forsøke Nettsnakk Hjelp på linken under. Nettsnakk har 16-års grense.

Contact Us