chattesider på nett

Søker etter chattesider på nett?

Finnes det noen bra chatte side for folk på en alder av 13år?
Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Du vil nok alltid støte på det problemet når du chatter at mange av de som er pålogget nok ikke er så gamle som de sier at de er.
Hvor finnes de beste chattesidene? Data og Internett VG Nett Debatt.
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Søk i VG Nett Debatt.
Tidligere vakt på Chat.no: Slik er virkeligheten på nett Aftenposten.
Politiet jobber tett med operatørene. Jeg tror mange av disse mennene synes det er spennende og uskyldig i og med at det kun skjer på nett og ikke på ekte, og at de neppe hadde tatt steget inn i virkeligheten hvis de fikk tilbudet.
Chat Sex og samfunn.
Felles politiske innspill. Sex og samfunns chat er åpen mandag til torsdag klokken 10.00-20.00. På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler om sex, seksualitet og seksuell helse, for eksempel.: Seksuelt overførbare infeksjoner. Seksuell trivsel og nytelse.
SOS-chat.
Det er helt opp til deg hva du vil snakke med oss om, og ingenting er feil eller dumt å ta opp med oss. Når du logger deg på chatten får du snakke med en av våre frivillige medarbeidere. Ingen av oss som svarer deg på chatten er helsesøstre, sykepleiere, leger eller lignende.
Kosekroken Gratis kontaktannonser og chat.
Chattesider på nett? Anonymforum Skravle Foreldreforum.
5 646 266 innlegg. Skrevet Juli 28, 2013. Kjeder vettet av meg, og aner ikke hva jeg skal finne på. Noen som kanskje har tips til noen chattesider på nett? Evt noen som vil skrive litt på skype eller noe?
Norsk chat uforpliktende prat på nett.
Det er stort sett trygt å kontakte andre på nett, men ikke gi fra deg personlige opplysninger uten at du vet hvem du har i andre enden. Kontakt på nett kan være givende og mange har blitt gift på den måten, men alt trenger ikke skje første dagen.
Nettsnakk Bare gode samtaler.
For å komme i gang trenger du først å registrere deg. Du må oppgi din e-post og får en link som du må klikke på for å aktivere brukernavnet ditt. Bortsett fra det fraråder vi å oppgi personlige opplysninger om deg selv. Start chat Videochat. Start chat Videochat.

Contact Us