chattesider

Resultater for chattesider

Bra chatteside/sosiale nettverk for å treffe nye folk? Samliv og relasjoner Diskusjon.no.
Alle" unge hadde nettby-konto, men så ble facebook så stort at de fleste sosiale nettverk kom i dravsuget til fjøsboka. Før den tid var det en hel del som hang på IRC og diverse chattesider på nettet, men nå for tiden virker det som at det er facebook, og kun facebook som gjelder.
Chatt gratis med fremmede anonymt og på norsk.
Chatt med fremmede på nett gøy for deg som vil prøve speeddating, flørte eller bli kjent med nye venner. Du kobles tilfeldig sammen med en fremmed, som du deretter kan chatte privat med. Aldersgrense 18 år. Login or chatt med en fremmed.
Politiker sjokkert av chattesider adressa.no.
Sjokkert av rapporter om omfattende barneprostitusjon i Trondheim, bestemte kommunalråd Nina Wikan H seg for selv å sjekke hva tenåringer blir utsatt for på nett. Wikan la ut en falsk profil av seg selv på en chattekanal, og fikk svar.
Chattesider for ungdom.
Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Vi har dessverre ingen oversikt over dette, men en ungdomsjournalist hos oss har laget en artikkel som heter Chattesider" Der får du noen tips og les også alle kommentarene nederst på den siden.
Norsk chat uforpliktende prat på nett.
Det er stort sett trygt å kontakte andre på nett, men ikke gi fra deg personlige opplysninger uten at du vet hvem du har i andre enden. Kontakt på nett kan være givende og mange har blitt gift på den måten, men alt trenger ikke skje første dagen.
Chattesider på nett? Anonymforum Skravle Foreldreforum.
5 646 266 innlegg. Skrevet Juli 28, 2013. Kjeder vettet av meg, og aner ikke hva jeg skal finne på. Noen som kanskje har tips til noen chattesider på nett? Evt noen som vil skrive litt på skype eller noe?
Chattesider for ungdom der man kan treffe andre fra andre land?
Jeg synes også du bør lese.: Slik er du trygg og smart på nett. Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!
Foreldre, vær obs på chattesider Stavanger Aftenblad.
For ungene må få vite vite at det ikke er deres feil når voksne et ute etter å utnytte barn og unge på nettet, sier Kjellaug Tonheim Tønnesen. Ved BarneVakten får de daglig henvendelser om saker på nettet som angår barn og ungdom opp til 16 år.
Brukte åpne chattesider NRK Hordaland Lokale nyheter, TV og radio. Del på Facebook. Del på Twitter. Del på epost.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg PFU er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål. NRK arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Contact Us