chattesider for voksne

Ser du etter chattesider for voksne?

Chat og Meldinger.
På forumet kan du møte likesinnede for spennende diskusjoner. Temaer som singeltilværelsen, flørting og dating er hyppig debattert i tillegg til mye annet. Du kan selv velge om du vil poste slik at din profil blir synlig, eller om du vil være anonym.
Snakk om mobbing.
Når du for eksempel sier hvor gammel du er, kjønn eller fylke du bor i, er du likevel anonym. Det er fordi det er så mange som er på samme alder med samme kjønn. Meldinger mellom deg og oss i SnakkOmMobbing.no sendes kryptert.
Eros Chat.
Hjelpetelefoner og nettsteder Rådet for psykisk helse.
Rådgivere i Voksne for barn. mandag, onsdag-fredag 9.30 14.30, tirsdag 13 19. telefon 810 03 940. Rådgivning på østeuropeiske språk litauisk, polsk og russisk Tlf 810 00 040 tirsdag 16.30 19. Seksuelle overgrep Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte, og deres pårørende.:
Foreldre, vær obs på chattesider Stavanger Aftenblad.
Barnevakten er en landsdekkende organisasjon som gir råd til barn og voksne om barn og medier. Rådgiver Kjellaug Tonheim Tønnesen i Barnevakten oppfordrer foreldre til å være observante. Disse voksne kan være vanskelige å spore for både barn og unge og foreldre.
Chatt gratis med fremmede anonymt og på norsk.
Her kan du treffe personer som du aldri ellers ville møtt. En venn for livet, en flørt eller en nettkompis er kun et klikk unna. Å bruke StrangerMeetup.com er helt kostnadsfritt. Det kreves ingen registrering. Chat app for Android. Chat app for iOS.
Tidligere vakt på Chat.no: Slik er virkeligheten på nett Aftenposten.
Jeg jobbet som operatør i flere år ved en av Norges største chattekanaler, chat.no. I denne tiden ble jeg oppmerksom på flere voksne menn som tok kontakt med yngre jenter i private vinduer. I flere debatter får man inntrykk av dette er et ikke-problem, at det overdrives og dramatiseres. For det kan jo umulig være sånn, voksne menn liker ikke unge jenter under 16-17?
SeniorDate.no Senior dating og møteplass for voksne over 40 år. Kontaktannonse, treff, venner, reise, forum mm.
Vi over 40, 50 og 60 pluss Nettdating, voksen dating og dating for voksne Hvordan skrive en datingprofil Om nettdating Senior magasinet Flere saker. SeniorDate.no er levert av Social Garden AS 2012 2019 Medlemsavtale Personvernerklæring Bruk av informasjonskapsler Kontakt oss.
Chatting Kjærester og Samboere VG Nett Debatt.
Forøvrig er det bare PATETISK at voksne mennesker som er etablert i forhold med barn, driver å chatter med fremmede for å ha spenning i hverdagen. Og er man på jobben sin så skal man vel jobbe og ikke sjekke fremmede damer.

Contact Us