norge chat

Flere resultater for norge chat

chat norsk oversettelse bab.la engelsk-norsk ordbok.
I've' got to use video teleconferences, I've' got to use chat, I've' got to use email, I've' got to use phone calls I've' got to use everything I can, not just for communication, but for leadership. Synonymer engelsk for chat.:
SOS-chat.
Dersom du ikke har lyst til å chatte med oss eller trenger å kontakte oss utenom åpningstiden på chat så finnes det også andre muligheter for samtale. Vi har en døgnåpen krisetelefon som det alltid er mulig å ringe til. Der er du også helt anonym og vi får heller ikke der vite noe mer om deg enn det du velger å fortelle oss. Telefonnummeret til krisetelefonen vår er 22 40 00 40. På telefonen er det også en frivillig medarbeider som tar imot samtalen når du ringer. Det finnes også en mulighet for å sende oss en slags e-post. Dette heter SOS-melding, og for å skrive til oss der så må du opprette en bruker, så får du en egen innboks på Kirkens SOS sine nettsider. Dette er for å sikre at du er helt anonym også her. Dersom du sender oss en SOS-melding så garanterer vi deg svar innen 24 timer. SOS-meldingene finner du ved å klikke her. Kirkens SOS i Norge Rådhusgata 1 0151 Oslo email protected 47 23 08 13 80.
Velkommen til chat med Nordea Kundeservice Privat Nordea.no.
Chat med oss. Åpnes i nytt vindu. Send melding via Digital Postkasse. Åpningstider og automater. Nordea Danmark Åpnes i nytt vindu. Nordea Finland Åpnes i nytt vindu. Nordea Sverige Åpnes i nytt vindu. Nordea.com Åpnes i nytt vindu. Spørsmål og svar. Slik gjør du det. Opprette og avslutte kundeforhold. Gode råd om sikkerhet på nett. Nettbank og mobilbank. Kredittkort og bankkort. Konto og betalinger. Lån og kreditt. Sparing og investering. Prisliste for personkunder. Vilkår for personkunder. Hvorfor stiller vi spørsmål? Om Nordea Åpnes i nytt vindu. Hvem vi er Åpnes i nytt vindu. Nordea i tall Åpnes i nytt vindu. Nyheter og pressemeldinger Åpnes i nytt vindu. Ledige stillinger Åpnes i nytt vindu. Samfunnsansvar i Nordea Åpnes i nytt vindu. Important information for US Persons. 2018 Nordea Bank Abp, filial i Norge, Essendrops gate 7, Postboks 1166 Sentrum, 0107 Oslo.,
Chat Sex og samfunn.
På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler om sex, seksualitet og seksuell helse, for eksempel.: Seksuelt overførbare infeksjoner. Seksuell trivsel og nytelse. Graviditet / abort. Seksuelle grenser og overgrep. Kjøp/salg/bytte av sex. Det er helt trygt å snakke med oss, og du skal være sikker på at du får god hjelp til å finne svar på det du spør om. Alle som jobber på chat-tjenesten har minimum 3-årig høyere utdanning innen helsefag. De vil si at du kan møte sykepleiere, helsesøstre, sexologisk rådgivere og psykiatriske sykepleiere, samt leger og legestudenter. Det vil også være psykolog tilstede enkelte dager. Samtlige ansatte går gjennom en opplæring med fokus på hvordan man gir rådgivning gjennom en chat-tjeneste. Sex og samfunns Metodebok er faggrunnlaget på chat-tjenesten. Metodeboken revideres årlig, og brukes av helsepersonell i hele Norge.
Hjelp og kundeservice DNB.
Nettbank Varslingstjenester Likviditetsmodulen Internasjonal Cash Pool Valutahandel Bransje. Energi Fiskeri og havbruk Healthcare Packaging and Forest Shipping, Offshore and Logistics Telecom, Media and Technology Pensjon, forsikring. Innskuddspensjon Lederpensjon Yrkesskadeforsikring Gruppelivsforsikring Våre kontorer. Kontor i Norge Kontor internasjonalt. Valutakalkulator Børskurser IBAN kalkulator Fakturering med KID Lånekalkulator.
Eros Chat.
Chat med NAV www.nav.no.
Chat med NAV om økonomiske problemer. Chat med EURES om arbeid og opphold i EU/EØS-landene og Sveits, eller om jobbmuligheter i Norge. We only answer general questions about parental, child and cash-for-care benefits, financial problems and work in EU, EEA og Switzerland.
Kontakt TomTom kundeservice Telefon E-post Chat Fellesskap Forum Konto problemer.
Forespørsel om lojalitetstilbud. Chat med oss. Vi beklager, men chattetjenesten er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Skriv inn en verdi for feltet E-postadresse på nytt. Tip: Add your System Information to your question. In HOME click Help System Information Copy to clipboard and then paste the content below your question.
Kontakt Offisiell Apple-kundestøtte.
Chat med eksperter på Internett eller be oss om å ringe deg med en gang. Du kan også avtale et tidspunkt vi kan ringe deg på når du er klar. Svar på noen få spørsmål, så gir vi deg de beste alternativene. Bestill en reparasjon. Finn en lokal Apple-autorisert tjenesteleverandør. Svar på noen få spørsmål for å komme i gang. Avtal en reparasjon. Telefonnumre til Apple over hele verden. Se alle telefonnumrene til Apple over hele verden. Hvis du har spørsmål om nettverk eller mobiloperatørens abonnementer og betalingsordninger, må du kontakte mobiloperatøren. De fleste Apple-produkter har 90 dagers kostnadsfri kundestøtte via telefon og ett-års begrenset garanti. Vi anbefaler at du kontrollerer dekningen din før du kontakter oss. I Norge har forbrukere rett til kostnadsfri reparasjon, erstatning, prisreduksjon eller refusjon fra selgeren eller en tidligere selger i distribusjonskjeden, av varer som ikke samsvarer med salgsavtalen innen to år fra levering, eller opptil fem år fra levering for varer som er beregnet å vare betydelig lenger enn to år, i henhold til forbrukerkjøpsloven av 2002.

Contact Us